27 Ekim 2010 Çarşamba

PALAN OTEL - ERZURUM

Uludağ'a inat her zaman Palandöken diyenlerdenim. Sadece İstanbul'a yakın diye dünyanın en uzun pistlerinden birini görmemezlikten gelen insanlar arasına girmeden 4 yıl sonra Palandöken'e adımımı attım yeniden.

Öğrencilik yıllarımızda Dedeman'ın cafesinde, Polat Renaissance'ın barında zaman harcardık fakat Palan Otel'e pek uğramazdık, hatta hiç uğramadık açıkca söyleyeyim. Universiade 2011 için Erzurum'u tekrar ziyaret ettiğimde otelim Palan'dan ayrılmıştı. Memnun kalmamak elde değil. 4 yıldızlı. Palandöken Dağı'nda da sadece 3 otel var. Yenileri şu an yapılmakta. 5'er yıldızlı Dedeman ve Polat'ın ardından geliyor Palan. Hiç fark etmiyor, hepsi de aynı doluluk oranlarına erişiyor yıl sonunda.

Palan Otel Palandöken'de kalabileceğiniz nadir yerlerden biri. Odalar son derece temiz, banyolar herkesin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak cinsten. Otel görevlileri de yeterince kibar. Oda servisi için iki bilgi. Bira 9 TL. Su ise 3 TL. Denedim ve bu sonuçlara ulaştım. :) Palan Otel için fazla söze gerek yok. Bu arada Erzurum'da ikamet edenler için aktarayım. Dilediğiniz zaman Palan Otel'e gelip kız arkadaşınızla birlikte yemek yiyip ve arkadaşlarınızla bir okey partisi yapabilirsiniz. Bu otelde her faaliyet mevcut. Fakat havuz saat 22:00'de kapanıyor. Bilginize...

Saygılar

Hiç yorum yok: