28 Mayıs 2010 Cuma

SWİSS OTEL THE BOSPHORUS - MAÇKA


İstanbul'un otelleri, geceleri, partileri, organizasyonları, davetleri... Türkiye Spor Yazarları Derneği Ödül Töreni için İstanbul'un en gözde otellerinden biri olan Swissotel'deyiz. İstanbul'un ilk lüks otellerinden biri olan SwissOtel son yıllarda partilere ve ödül törenlerine ev sahipliği yapmaya başladı. Hem mevkiisi hem de büyük salonlarıyla son derece uygun olan SwissOtel, Maçka'da HiltonPark'ın sırasında bulunuyor.

Swiss Otel bu tip geceler için genelde Fuji salonunu tercih ediyor. Böyle kusursuz bir oteli anlatmaya gerek yok. Genelde iş adamlarının kalmayı tercih ettiği bu otelde kalmamızın gereksiz olduğunu düşünerekten sözlerimize noktayı koyuyoruz. Gittik, gördük mü, gördük, o zaman yeter.

Swiss Otel'de yemek yemek ve eğlenmek isteyenler için ek bilgi verelim bari:

Swiss Otel'in sitesinden aldığımız bilgiler:
On farklı restoran ve barları ile misafirlerimize uluslararası mutfaklardan seçenekler sunmaktayız. Café Swiss uluslararası yemek seçenekleri (kahvaltı, öğle ve akşam yemeği büfeleri), Chalet Restoran İsviçre yemekleri, Gaja Restoran eşsiz boğaz manzarası ile modern dünya mutfağından örnekler, Miyako gerçek Japon geleneğinin sadeliğini, Naz Restoran geleneksel Türk yemeklerinin tadını misafirlerimize sunmaktadır.

Lobi’de Les Ambassadeurs Bar ve 16. katta Gaja Sky Bar yer almaktadır. Oasis yaz aylarında havuz başında barbekü ve snack imkanı sunarken otelin girişinde yer alan Swiss Gourmet' de ise ev yapımı çikolatalar, reçeller, pasta ve kekler bulunmaktadır.

Hiç yorum yok: