20 Şubat 2010 Cumartesi

AP(ART) MAN PARTY, ZERO, TAKSİM


Her ortama ayak uydurabilmemiz en büyük özelliğimiz. Gerektiğinde bir salon erkeği gerektiğinde rock partisinde bir alter (!), gerektiğinde barda tek başına elinde bir viski kadehiyle takılan avcı olabilirim. Günlerden Cuma. Davetiyeler önceden geldi. Moda, reklam, medya dünyasının genç alternatiflerini buluşturan bir apartman partisi. Hatta Ap (art) man. Apartmanın en üst katında bir sergi. Ne sergisi olduğunu anlamak güç. Apartmanda mazot, tiner, vodka, parfüm… Aradığınız her kokuyu bulmak mümkün. Karanlıklar içinde loş ışıklar, çok tarz kızlar, garip erkekler, lezbiyenler, biseksüeller. Ne isterseniz. Gördüğüm en garip, en tarz parti. Avrupalı oluyoruz. Artık konsept değişti. Apartman partileri başladı. Dilediğiniz gibi merdivenlerde sevişebilirsiniz, nasıl olsa herkes rahat. Kimse bakmıyor. Tamam da 4 duvar arasında ne yaparsanız yapın kardeşim ama önümde Fransız öpücüğü yapmayın be canım. Yok yok, yanlış anlamayın. Kızlar değil, sakallı sakallı erkekler. Beni deli ediyor…

Parti şöyle: Düzenleyen Zero adlı bir dergi. İtalyan dergisi. Parti de Tünel’de 235 nolu apartmanda, (Özel bilgi: Apartman İtalyan hükümetine aitmiş) sponsorlar Absolute Vodka, Alfa Romeo (İçeriye sadece bir araba koymuşlar), Kent (Kasadaki samanlar içinde yüzlerce Kent sigara. Light bu arada), Burn (bidonlar içinde yüzlerce soğuk enerji içeceği)… Tarz tamamen farklı. Tuvaletler çok farklı (Çişimin gelmemesi için dua ettim Tanrı’ya).

Kürk ile gezen erkekler, moda olan siyah kemik çerçeve gözlükler, deri pantolonlar, rahat saç modelleri. İstanbul’un genç entelektüellerinin hepsi burada. Bir de partinin in’lerini out’larını yazalım. Deri Ceket ‘in’, gömlek ‘aut’, jöle ‘out’ mat ‘in’, öpüşmek ‘out’ sevişmek ‘in’. Bira ‘out’ vodka ‘in’, tüm dergilerin partileri ‘out, Zero partisi ‘in’…

Reklamcılardan tam not aldı ‘Zero’ partisi. Avrupalı olmaya başlıyoruz anlaşılan. Bu İstanbul çok değişti çok. Ben de tarihe tanıklık ediyorum. Daha yazılacak çok şey var ama başka bir Zero Partisi’ne.

Bu yazıya denk gelip okuyan Zero yöneticileri olursa, partiden fotoğraf, video gibi görselleri göndermelerini rica ederim. Avrupa’ya parti nasıl olur göstermek amacıyla… ahmetsivasli@gmail. Bu adres yeter.

Saygılar
İletişim: herkesoraya@gmail.com

Hiç yorum yok: