25 Ağustos 2010 Çarşamba

NİRVANA BEACH - MARMARİS


Bir haftalık tatil maceralarımızın geleneksel Marmaris günlerindeyiz. Marmaris'in güzide eczacılarından Uğur Okutucu yani Martı Eczanesi'nin misafiriyiz. En önemli not 4 erkeğiz. İşimiz zor. Sabah kafamızda düşüncelerle uyanıyoruz, 4 erkek birbirimize bakıyoruz, kimsenin soramadığı soru "4 erkek nereye girebiliriz acaba?"...

Eee adam tecrübeli, adresi veriyor. Gidiyoruz. İçmeler'de Nirvana Beach. Sorun, göstersinler. Güzel bir sahili, aradığınız birçok şeyi bulabileceğiniz bir mutfağı var. Ne hikmetse üstüste gittiğimiz iki gün de denizin hemen dibinde tam 4 adet şezlongu ise hep boş. Bize biri jest mi yaptı diyoruz, sonra ise "Yok daha neler"

"4 sapın girebildiği yerde işim olmaz" demeyin sakın, duyuyorum. Burayı tercih eden insanlar gayet medeni, gayet açık (!) Çıplaklar kampına düştük esprisi yaptıracak kadar açıklar. Üstsüz ve tangayla denize girmek isteyen turist arkadaşlarımızın mekanı burası. Biz de yanlarında 4 sap işte. Bozuntuya vermiyoruz, cool takılıyoruz, başkaları alıp götürüyor. :)

Fiyatlar uygun. Zaten özel bir beach havası yok. Şezlonglar ücretsiz. Gelip birşey içmek zorunda değilsiniz. Ama o kabalığı da yapmaz benim okurlarım. Müzikler fena değil. Akşamüstü onlar da Çeşme beachleri kıvamına gelmek istiyorlar ama şarkılara eşlik eden kadın dj'leri olduğu sürece kimseyi ayağa kaldıramazlar. Sahil güzel, belli bir yerden sonra yosunlar beliriyor. Antipatiniz yoksa problem yaratmıyorlar.

Saygılar efendim...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu yaz (2013) nirvana gidilecek yer değil..! Kesinlikle etrafındaki mekanlara bakın. hem fiyatlar uçuk hemde Kişi başı 10TL giriş ücretini hesabı ekleyip süpriz yapıyorlar. Sahilde ki servisi hiç beğenmedim.