28 Ağustos 2010 Cumartesi

AQUA FANTASY - KUŞADASI



Ve geldik tatil maceramızın en heyecanlı, en adrenalin dolu kısmına. Aqua Park'ları ile ünlü Kuşadası'ndayız. İstanbul'dan bol biralı başlayan 3 kişilik yolculuğumuzun ilk durağı Kuşadası oldu. Neden Kuşadası? Yakın arkadaşımız Sinan Önel'i Beyaz Rusya'ya, yine yakın arkadaşımız kardeşi Gökhan Önel'i ise Hollanda'ya, Maastricht'e uğurluyoruz. Abi-kardeş bir şeylerin peşindeler. Çok zengin olacak bu adamlar. Saygı duyuyoruz.

Kuşadası'ndayız. Bir Pazar günü... Bu Pazar sahilde bira içerek, mal gibi güneşin altında oturarak geçmez. Heyecan lazım. Bol kahkaha, bol çığlık, bol korku lazım. Eee bu istekler de tek bir adres belirliyor. O da Aqua Fantasy. Dünyanın en uzun kaydırağına sahip Aqua Marine Kuşadası'nın iki Aqua Park'ından biri.

Bir Aqua Park'tan beklediğiniz her şey var burada. Dalga havuzundan, binbir çeşit kaydırağına, güzel yemeklerden, saunalı havuzuna kadar... Havuzdaki barlar da görülmeye değer.

Gelelim fiyat kısmına... Giriş katakulleye geldi, ama tahminen 30 TL ödedik adam başı. Eskiği yoktur ama fazlası olabilir. İçeride biralar 7 TL. Ortalama 15 TL'ye güzel bir yemek yiyebilirsiniz. Girişte size verilen manyetik kartlara para yüklüyorsunuz ve her yerde bunları kullanıyorsunuz. Öte yandan Aqua Fantasy'nin sitesinde ilginç bir de duyuru gördüm. Bunu da sizle paylaşarak cümlelerimi noktalamak istiyorum. "AQUA FANTASY AQUAPARK'TAN MUHTEŞEM PROMOSYON......
AQUA FANTASY SU PARKI'NA 1 OTOMOBİL DOLUSU GELİN, SADECE 250 TL. ÖDEYİN........ *bu promosyon sadece binek otomobiller için geçerli olup, bagaj hariçtir.


NOT: Bir Aqua Park yazısı için pek bir yavan oldu, farkındayım. Ama siz de bu yazının yoğun bir iş günü sonucu saat 02:30'da yazıldığını bilin. Saygılar efendim

Hiç yorum yok: