15 Nisan 2010 Perşembe

BEER PORT, BEŞİKTAŞ


Yaz, kış, sabah, akşam hiç fark etmiyor. Burada yer bulmak tabir-i caizse deveye hendek atlatmaktan daha zor. Beşiktaş gibi merkezi bir yerin en kalabalık, sirkülasyonun en yoğun yaşandığı mekanı kuşkusuz burası. Beer Port Beşiktaş iskelesinde, denize nazır geniş, kaliteli, kusursuz bir mekan... Üst katında kendi bünyesinde olduğunu düşündüğüm Hanedan adlı restaurant, hemen yan tarafında ise sonradan kurulan bu kez kendi bünyesinde olduğuna emin olduğum wine port adlı bir mekan bulunuyor.

Beer Port, müşterisinin kalitesinden ve gençlere hitap etmesinden, kapıdaki güvenlik görevlilerinden, telsizle iletişim kuran garsonlarına kadar son derece sistemli çalışan bir yer. Yemek söylersiniz, tadı damağınızda ve zamanında gelir, biranız en soğuğundan, patates kızartmanız en kıvamından misafir olur masanıza. Beşiktaş'taki Beer Port tamamen bira üzerine kurulu, 70'lik biranın 7 TL, patates kızartmasının 6.5TL olduğu bir yer.

Digiturk ve Beşiktaş'ta oturduğum zamanlarda müdavimi olduğum fakat 2 yıl aradan sonra ilk defa Salı günü hasretimi dindirdiğim Beer Port mutlaka uğramanız gereken yerlerin başında geliyor...

Saygılar efendim...

1 yorum:

yunus ibrahim oğuzcan dedi ki...

S.A BEN YUNUS 16 YASINDAYIM BESIKTASTA OYNAMAK ISTIYORUM.? yarali-bu_kalp@hotmail.com