6 Nisan 2010 Salı

MİRROR LOUNGE, ASMALIMESCİT-TAKSİM


Asmalımescit'e neden gidilir? Çok değil, geçen yıl konser haricinde Babylon'un önünden bir kişi bile geçmezken şimdi orada adım atabilmek bile neden zor? Erkekler güzel kızların yoğun olduğu yerleri tercih ederler. Reklam, medya, moda ve müzik camiasının güzel kızları bu hale getirdi burayı. Onlar gittiği için biz de gittik. Mekanların reklam stratejisi, gazetelerdeki 'Yeni trend Asmalımescit' haberleri bizi etkiledi. Bir zamanlar Aslanım, Akdeniz prim yapardı. Şimdi Asmalı'da bırakın mekanda oturmayı, köşe başında ayakta bira içseniz bile göze batmıyor hatta bazılarına hoş bile geliyor.

İStanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin düzenlediği küçük çaplı bir partideyiz. Yer Mirror Lounge. Babylon'un hemen arka sokağında tam köşedeki yerini almış. İsminden de anlaşılacağı üzere aynalar hakim mekana. Dışarıda yaklaşık 10 masa kaldırabilen bir bahçesi ve içeride küçük sayılabilecek bir salonu var. Ferah değil. Fakat salondan başını yukarı kaldırdığınızda güzel bir apartman boşluğu gözünüze çarpıyor. Güzel ışıklarla, rengarenk cisimlerle farklı bir hale getirilmiş o apartman boşluğu sizi en az 10 dakika kitliyor. Proje üretiyorsunuz... Duvarda iki büyük portre resim var. Donuk, solgun yüzlü bir kadın. 5-6 dakika neden baktım hatırlamıyorum..

Mirror Lounge, Lounge çalmıyor. Müziklerin güzel olduğunu söylemek zor. İçkilerden bira 10 TL, sek vodka 17 TL, tequila shot ise 12 TL. Dışarıda o 5 TL'lik tequila shotlara aldanmayın. 12 TL veriyorsunuz ama o da size zehirini veriyor. 3 shot beni bile değiştirdiyse lütfen kadınlar kullanmasın. Saygılar

iletisim: herkesoraya@blogspot.com

Hiç yorum yok: