22 Nisan 2010 Perşembe

GALA KOKOREÇ, BEŞİKTAŞ


En işlek yerde olmalarına karşın bazı yerler vardır ki asla dikiş tutturamazlar. Ne açarsanız açın işlemez, birçok kez el değiştirir, heveslerin, heyecanların kırılmasına neden olur.

Beşiktaş’tayız yine… Kartal heykelinin Hacıoğlu’na bakan kısmından çıkın, sola bakın tam köşede göreceksiniz bahsettiğim yeri. Beşiktaş’ta 2-3 yıldan beri ikamet ettiğim süre içerisinde burayı çikolata satan hoş bir yer, waffle yapan tatlı bir yer, döner satan sakin bir yer olarak gördüm. İstikrar sağlanmadı ta ki bugüne kadar. Belki de doğru karar geç verildi ve bir kokoreççi haline geldi burası son olarak. Genelde ayakta yenilen kokoreç için dışarıya 2 masa, içeriye de 1 masa koymuşlar. Gelen giden var mı dikkat etmek zor ama dğerlerine göre uzun soluklu olduğu kesin… Kokoreçi ağzınıza layık, temiz, uygun. Yarım 3.50, ayran ise 1.5 TL. Yarımdan sonra bir çeyrek daha atmak isterseniz 2 TL de ödeyeceksiniz… Servisi, lezzetiyle Beşiktaş’ta kokoreç yemek isteyenlerin tercih etmesini tavsiye ettiğim bir yer.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten çok güzel bir yer hoş bir mekan, kokoreçlerine diyecek birşey yok damak tadı, kalite, titizlik vs. gibi kriterlere çok önem verildiğini bizzat gördüm..
site adresleri bile var = www.galakokorec.com

kesinlikle tavsiye ederim =)