7 Temmuz 2010 Çarşamba

YEŞİLÇİFTLİK - KİLYOS




Bir google'da kocasınlar diye yazıyorum. Unutmayın, söz uçar yazı kalır. Osman&Gülşah Çankırılı'nın düğünündeyiz. Sarıyer Evlendirme Daire'sinde başlayan serüven Kilyos Yolu üzerindeki Yeşilçiftlik'te bir kır düğünü masalıyla devam etti.

Alkolizmi destekleyenler ve alkol almadan oynayamam abi ben gruplarını destekleyen kişiler olarak imzanın hemen ardından soluğu düğün mekanında aldık ve göreve başladık.

Tabii ayrı bir grup da oluşacak bundan sonra. Düğün yapılırken, insanlar tepinirken hemen 50 metre ötede mangal yapıp demlenenler grubu... Yeşilçiftlik Kilyos üzerinde yer alan bir restaurant. Tipik bir orman restaurantı. İçinde atlarla gezinip, ördekleri kovalayabilir, kafa güzel salıncaklarda sallanıp, ağaçlardan üzerinize düşen her biri ayrı renk böcekleri takip edebilirsiniz.

Mekan bu şekilde. Aynı zamanda burada kendin pişir kendin ye modeli de uygulanıyor. Fiyatlar makul. 33'lük biralar 4 TL'den geliyor. Köfte, tavuk gibi istekleriniz karşılanıyor. Köfte tam mangallık ama kilosu 10 TL'den satılan kanatlar için aynı şeyi söyleyemeceğim. Kanat zevkini yaşatmadılar bana...

Yeşilçiftlik de düğün de yapılabiliyor. Ayrıntıları balayından sonra damattan alıp size aktarırım. Lütfen ısrar etmeyin ama şimdi arayamam. Balayında... Kemer'de hem de.. Ayıp olur.

Saygılar

Hiç yorum yok: