17 Temmuz 2011 Pazar

BEZGİN Bİ'HANE - ASMALIMESCİT - İSTANBUL

Asmalımescit’te hep kalabalık olan bir ara sokak vardır. Faces’ın bulunduğu ana cadde üzerinden Leblon’a giderkenki güzergah üzerinde sağ tarafta kalır, dikkatinizi çekmiştir. Pek rağbet etmezdim ama bir Cumartesi akşamüstü, bira keyfi için oturdum sevgilimle. Saat 17:30… İki 50′lik bira siparişimizi verdikten sonra bayan bir garson gelip 19:30′da rezervasyonlarımızın başlayacağını size ilettiler mi? sorusuyla bizi mekana buyur etti. Kısa boylu kıvırcık saçlı bir kız. Pek bir keyifli… “Biz o kadar kalmayacağız” sorusuyla geçiştirsek de bu soru devamlı saate bakmamıza neden oldu.

Burası rezervasyon için uygun bir mekan değil. Ne bir restaurant ne de büyük bir bar. Alt tarafı dışarıda 5 tane masası var. Ama pek bir havalı. Biralar 9 TL… Garsonlara çok da laf etmedik, kibarlar. Mekan da Asmalımescit’in havasına uygun bir şekilde dizayn edilmiş. Başarılı diyebiliriz.

Burada sıcak bir ortam var, özellikle akşamları. Göt göte oturmayı seven milletimiz için hayırlı bir mekan. Gidin, kötü değil, ama o soru geldiğinde gereken cevabı verin, biz veremedik… Saygılar

Hiç yorum yok: